Reed Strucker

Stephen Moyer Reed har jobbat med att arrestera mutanter för myndigheterna och är övertygad om att han är en riktig patriot som hjälper till att få bort farliga personer som bryter mot lagen. Men hans värld skakas om när hans arbetsgivare menar att hans barn är ett hot. Reed måste ta med sig familjen under jorden, och de enda som kan hjälpa dem är en grupp mutanter.Reed har jobbat med att arrestera mutanter för myndigheterna och är övertygad om att han är en riktig patriot som hjälper till att få bort farliga personer som bryter mot lagen.
Men hans värld skakas om när hans arbetsgivare menar att hans barn är ett hot. Reed måste ta med sig familjen under jorden, och de enda som kan hjälpa dem är en grupp mutanter.

Caitlin Strucker

Amy Acker Caitlin gör allt för att skydda sin familj. Detta blir tydligt efter att sonen visar tidigare okända och farliga mutantkrafter vid en händelse på skolan. Hon och hennes familj måste nu gå med i en grupp mutanter på språng, och hennes eget moderskap sätts på prov.Caitlin gör allt för att skydda sin familj.
Detta blir tydligt efter att sonen visar tidigare okända och farliga mutantkrafter vid en händelse på skolan. Hon och hennes familj måste nu gå med i en grupp mutanter på språng, och hennes eget moderskap sätts på prov.

Lauren Strucker

Natalie Alyn Lynd Som det äldsta barnet i Strucker-familjen har Lauren dolt sina mutanta krafter under hela sitt liv. Men när hennes bror upplever en traumatisk händelse som befriar hans krafter, är Lauren tvungen att avslöja sig för att hålla familjen säker medan de flyr från myndigheterna.Som det äldsta barnet i Strucker-familjen har Lauren dolt sina mutanta krafter under hela sitt liv.
Men när hennes bror upplever en traumatisk händelse som befriar hans krafter, är Lauren tvungen att avslöja sig för att hålla familjen säker medan de flyr från myndigheterna.

Andy Strucker

Percy Hynes White När Reed och Caitlins tonårsson upplever en skrämmande händelse i skolan, upptäcker han att han har mutanta makter som han inte visste om. Att han använde krafterna i skolan innebär att han och hans familj måste fly från myndigheterna. Motvilligt måste de gå med en grupp mutanter på språng, och Andy kommer att testa sig på sätt som han aldrig kunde föreställa sig.När Reed och Caitlins tonårsson upplever en skrämmande händelse i skolan, upptäcker han att han har mutanta makter som han inte visste om.
Att han använde krafterna i skolan innebär att han och hans familj måste fly från myndigheterna. Motvilligt måste de gå med en grupp mutanter på språng, och Andy kommer att testa sig på sätt som han aldrig kunde föreställa sig.

Jace Turner

Coby Bell Jace arbetar för myndigheterna i Sentinel Services, och har dedikerat sitt liv för att hålla världen säker från mutanter som bryter mot lagen. Hans uppgift är att hitta Strucker-familjen och mutanterna som hjälper dem. Denna strävan kommer att utmana allt han tror på, liksom hans moraliska kompass.Jace arbetar för myndigheterna i Sentinel Services, och har dedikerat sitt liv för att hålla världen säker från mutanter som bryter mot lagen.
Hans uppgift är att hitta Strucker-familjen och mutanterna som hjälper dem. Denna strävan kommer att utmana allt han tror på, liksom hans moraliska kompass.

Eclipse/Marcos Diaz

Sean Teale Eclipse/Marcos kan manipulera ljuset och finns redan på Myndigheternas efterlysningslista. Nu har de tagit från honom de som han älskar mest och har inget att förlora när han hjälper andra mutanter i kampen.Eclipse/Marcos kan manipulera ljuset och finns redan på Myndigheternas efterlysningslista.
Nu har de tagit från honom de som han älskar mest och har inget att förlora när han hjälper andra mutanter i kampen.

Blink/Clarice Fong, a.k.a. Clarice Ferguson

Jamie Chung Blink/Clarice har varit på språng länge, och hennes förmåga att teleportera sig har hjälpt henne fly från myndigheten. Som en eftertraktad mutant har hon inget annat väl än att samarbeta med de andra mutanterna i ett försök att hålla sig själv och de andra i liv.Blink/Clarice har varit på språng länge, och hennes förmåga att teleportera sig har hjälpt henne fly från myndigheten.
Som en eftertraktad mutant har hon inget annat väl än att samarbeta med de andra mutanterna i ett försök att hålla sig själv och de andra i liv.

Polaris/Lorna Dane

Emma Dumont Polaris / Lorna har förmågan att manipulera magnetism och har kommit nära de andra mutanterna. Hon är en rebell, och kämpar både för sin egen och de andra mutanternas överlevnad.Polaris / Lorna har förmågan att manipulera magnetism och har kommit nära de andra mutanterna.
Hon är en rebell, och kämpar både för sin egen och de andra mutanternas överlevnad.

Thunderbird/John Proudstar

Blair Redford Thunderbird/John har superkrafter som gör att han kan spåra personer, vilket gör att han leder gruppen av mutanter som flyr från myndigheterna. Tillsammans med Strucker-familjen måste de kämpa hårt för gruppens överlevnad.Thunderbird/John har superkrafter som gör att han kan spåra personer, vilket gör att han leder gruppen av mutanter som flyr från myndigheterna.
Tillsammans med Strucker-familjen måste de kämpa hårt för gruppens överlevnad.